Ispiši ovu stranicu

AUTOWILL OTVARA EUROREPAR CAR SERVICE U VUKOVARU

02 CarService
Novi servis s licencom EUROREPAR CAR SERVICE otvoren je u Vukovaru na adresi Kudeljara 5. Autowill ima 50-godišnju tradiciju u servisiranju vozila raznih automobilskih marki.

AUTOWILL je odlučio napraviti još jedan korak dalje u svom poslovanju te je otvorio multibrand EUROREPAR CAR SERVICE. Od sada će svim Vukovarcima nuditi rezervne Eurorepar dijelove koji na hrvatskom tržištu nude najbolji omjer cijene i kvalitete te pokrivaju preko 90 % voznog parka.

Mreža EUROREPAR CAR SERVICE proširit će se i na ostale gradove u Hrvatskoj. Tako je nakon otvorenja Eurorepar Car Service-a u Varaždinu, Zadru, Koprivnici, Osijeku, Vodicama i otvoren danas u Vukovaru. Uskoro slijedi otvaranje i u drugim gradovima diljem Hrvatske.

Koncept EUROREPAR CAR SERVICE, iako je nov u Hrvatskoj, nije u ostatku svijeta. Njegova mreža sada već broji gotovo 4 200 servisa u 42 zemlje. Ova mreža koristi stručnost velikog proizvođača, Grupe Stellantis, koja jamči najbolji standard u pogledu kvalitete dijelova, logistike i metode popravaka.

Pročitano 1373 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Promotivni članak

FACEBOOK KOMENTARI