ON AIR . . . . . .

Još 125 djece otišlo na besplatno ljetovanje

Ispraćaj djece na more Ispraćaj djece na more Foto: Vedran Vuleta

Grad Vukovar uspješno nastavlja provoditi program besplatnog ljetovanja vukovarske djece na jadranskoj obali. Do sada su djeca krstarila Jadranom, ljetovala na Korčuli/Lumbardi i Lječilištu Veli Lošinj u tri termina. Zahvaljujući višegodišnjoj uspješnoj suradnji s Gradom Zagrebom, vukovarskim mališanima je omogućeno besplatno ljetovanje u Dugoj Uvali, u hostelu Cvrčak od 08. do 15. kolovoza.

- Kao i svake godine Grad Vukovar se potrudio poslati naše najmlađe sugrađane na ljetovanje u razna destinacije. Ovom prigodom moramo se zahvaliti gradu prijatelju Gradu Zagrebu uz pomoć kojega 125 vukovarskih mališana ispraćamo put Duge Uvale s 8 voditeljica. Njima se također zahvaljujem zbog toga što su se odazvale programu i jer brinu o djeci tijekom ljetovanja - rekao je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava koji je prije samog polaska ispratio mališane na more te dodao kako je ovo brojka od ukupno oko 400 djece koji su zahvaljujući dobrim ljudima uspjeli otići na more.

ISPRAĆAJ-DJECE-NA-MORE

Moram se zahvaliti i djelatnicima Gradske uprave, Upravnog odjela za društvene djelatnosti koji je sve to uspješno organizirao i na besprijekoran način proveo, na radost mene osobno, roditelja ali ponajprije same djece – rekao je Penava. 

Dodajmo i kako će se zahvaljujući dobroj suradnji i prijateljstvu Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara i Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Grada Kaštela, besplatno ljetovanje nastaviti u Kaštel Štafeliću za 15 srednjoškolaca Strukovne škole Vukovar, u terminu od 12. do 19. kolovoza 2017. godine.

Pročitano 451 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija