Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Josip Miličević i Mario Možnik :Naš je projekt, projekt zajedništva i bolje budućnosti

Vukovar su posjetili i odabrali ga za početak  predizbornoga predstavljanja, članovi stranke  Bandić Milan 365- Stranka rada i solidarnosti, Jozo Miličević i Mario Možnik.

Posjet Vukovaru iskoristili su za druženje s građanima.Vukovar za stranku Bandić Milan 365- Stranka rada i solidarnosti ima posebno značenje, jer unatoč teškoj prošlosti Vukovar šalje poruku novoga početka i zajedništva rekao je Miličević.

-Cijela priča oko naše liste jeste jedan novi projekt koji, kao i kod grada Vukovara, znači novi projekt zajedništva, projekt bolje budućnosti. Zato smo izabrali Vukovar kao simbol zajedništva i novoga početka i dajemo novu poruku ne samo ljudima u Vukovaru nego i cijeloj Hrvatskoj, da će lista Bandić Milan 365 -Stranka rada i solidarnosti za Europski parlament, bez obzira koliko mi dobili glasova, a nadamo se da ćemo biti izuzetno zapaženi, zalagati  se za opće interese svih naših građana u Europskome parlamentu, a ne provoditi stranačke interese- rekao je Milićević.

Na budućnost Vukovara Miličević gleda kao na svijetli primjer koji će oni isticati u Europi i Europskome parlamentu.

-To je grad koji je imao svoju povijest prije Domovinskoga rata, grad koji je prošao nešto što ćemo mi promicati u Europskome parlamentu i zalagati se svojim znanjem da to više nikada niti jedan grad u Hrvatskoj i  Europskoj uniji ne doživi- pojasnio je Miličević.

On je pozvao građane da izađu na izbore za Europski parlament.

-Poručio bih građanima da izađu na izbore i  glasaju ZA, jer je tradicija u Hrvatskoj da se uvijek glasalo protiv nekoga, jer su ovi izbori izuzetno važni, ne manje važni od bilo kojih drugih izbora i da jedanput biraju sposobne, ljude koji mogu nešto napraviti za ovu državu  i iza koji stoje neka djela, a ne samo stranački podobne.- zaključio je Miličević.

Njegov stranački kolega, Mario Možnik naglasio je problem sve većega broja mladih i obrazovanih ljudi koji napuštaju Hrvatsku i ističe kako će se zalagati za stvaranje uvjeta koji će omogućiti njihov povratak i ostanak u Hrvatskoj.

-To su u prvome redu posao i plaća  od kojih će mlade obitelji u Hrvatskoj moći pristojno živjeti. Hrvatska je lijepa i sigurna zemlja, zemlja koja ima mogućnosti za gospodarski napredak. Proputovao sam kroz brojne zemlje, ali Hrvatska je po svojim mogućnostima jedinstvena, zemlja po mjeri za ugodan i siguran život- kazao je Možnik.

Potvrdio je kako do sada mladi baš nisu pokazivali veliki interes za izlazak na izbore a pogotovo ne za EU izbore, no smatra kako se to pozitivno mijenja i da  su mladi sada puno svjesniji važnosti izlaska na izbore. 

Kandidati stranke Bandić Milan 365- Stranka rada i solidarnosti, uvjereni su kako će građani pa i mladi prepoznati vrijednost  programa za koji se zalažu, a koji, tvrde oni, doprinosi boljitku Hrvatske.

Pročitano 1651 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI