NAJNOVIJE
U Vinkovcima se održavaju Rimski dani

Pod sloganom 'Inter nos fortiores' – 'Zajedno smo jači' u vinkovačkom parku Lenije održavaju se VIII. rimski dani, zabavna i kulturna manifestacija koja veliča rimsku kulturu na tlu Vinkovaca, javlja Hina.

(Subota, 04 Srpanj 2020 16:23)
1. Memorijalni turnir "Ivan Domac"

Održan 1. Memorijalni turnir "Ivan Domac"

(Subota, 04 Srpanj 2020 15:11)
U RH 86 novih slučajeva zaraze koronavirusom, 1 osoba preminula

Prema službenim podatcima Nacionalnog stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske, 86 je novih slučajeva zaraze COVID-19 bolesti, u bolnicama se nalazi ukupno 85 osoba.

(Subota, 04 Srpanj 2020 14:01)
U Osječko-baranjskoj županiji 14 pozitivnih nalaza na COVID-19

U posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano 215 uzoraka, što je do sada među najvišim dnevnim brojem obrada, a pozitivno je bilo 14 nalaza. Najviše (8) pozitivnih nalaza je s područja Đakova, četiri iz Osijeka te po jedan osoba iz Strizivojne i Čepina. Svi su kontakti ranije oboljelih osoba.

(Subota, 04 Srpanj 2020 10:19)
Dva nova slučaja zaraze koronavirusom u županiji

U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata 2 novih pozitivnih osoba na COVID-19.  Osobe su iz Županje.

(Subota, 04 Srpanj 2020 09:58)
U ponoć počela izborna šutnja

Od ponoći je na snazi izborna šutnja.

(Subota, 04 Srpanj 2020 07:12)
Pavliček prozvao Ministarstvo kulture za ugrožavanje projekta Vukovar Tower

Zamjenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček održao je ispred nekadašnjeg hotela Dunav konferenciju za medije na temu ugrožavanja investicije u vrijednosti od 185 milijuna kuna koju su prije dvije godine najavili švicarski poduzetnici hrvatskih korijena iz tvrtke Immo Invest Partner.

(Petak, 03 Srpanj 2020 15:48)

Miroslav Škoro održao predizborni skup u Vukovaru

Miroslav Škoro održao predizborni skup u Vukovaru Miroslav Čorak

U kongresnoj dvorani Ružičkine kuće u Vukovaru predsjednički kandidat Miroslav Škoro održao je završni predizborni skup uoči izbora za predsjednika Republike 22. prosinca ove godine.

Skup je govorom otvorila Nada Gačešić-Livaković koja je pozdravila okupljene građane a potom prepustila riječ predsjedničkom kandidatu Miroslavu Škori.

Škoro je sa govornice u Vukovaru odaslao optimistične poruke uoči izbora.
- Ova kampanja je završena, mi smo pobijedili i poručujem svima da prestanu vrijeđati mene i moju obitelj. Sve je na našoj strani i u nedjelju će se pokazati da smo mi pobjednici ovih izbora, rekao je Škoro te dodao da je politika ozbiljan posao te da se tim poslom ne trebaju baviti hrvatski političari koji su i u ovoj kampanji pokazali koji je njihov doseg.

Podršku Miroslavu Škori na skup u Vukovaru došao je iskazati i predsjednik Hrvatske konzervativne stranke Marijan Pavliček.

Pročitano 219 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija