Ispiši ovu stranicu

Članovi GO HDZ-a grada Vukovara na Strossmayerovom šetalištu dijelili građanima pisanice

Članovi GO HDZ-a grada Vukovara na Strossmayerovom šetalištu dijelili građanima pisanice Foto: Valerija Lozančić

Povodom blagdana Uskrsa članovi GO HDZ-a grada Vukovara i ove su godine u središtu grada, na Strossmayerovom šetalištu, dijelili građanima pisanice.

Podijelili su oko 2000 pisanica koje su članovi stranke, u povodu najradosnijeg kršćanskog blagdana, ručno ukrašavali. 
Čestitku je građanima uputio Nikola Mažar, predsjednik GO HDZ-a Vukovar i kandidat za gradonačelnika Vukovara na predstojećim lokalnim izborima.
-Tradicionalno naše sugrađanke i sugrađane darujemo pisanicama. Obojena jaja koja su simbol obnove prirode i stvaranja novog života uvode nas u najveći kršćanski blagdan, blagdan Uskrsa. Osobno me veseli što ćemo podijeliti 2.000 pisanica, ali nije važan broj, već činjenica da ih je obojilo oko 100 obitelji na način na koji to inače tradicionalno rade u svojim domovima. Pohvaljujem i mladež HDZ-a koji su se obukli u zečicu i zeca te time dodatno uveselili naše najmlađe sugrađane – rekao je Nikola Mažar  čestitajući sugrađanima  najradosniji kršćanski blagdan.

- Prije svega želim svim sugrađankama i sugrađanima miran i siguran blagdan Uskrsa, da ga provedu u krugu svojih najmilijih i da nam upravo Kristovo uskrsnuće bude put u novo sutra. Također želim da zajedno izdržimo ovu pandemiju i u našemu gradu dočekamo ljepše dane, a onda da svi zajedno nastavimo raditi za njegovu dobrobit – poručio je Mažar.

Pročitano 1260 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić