Ispiši ovu stranicu

Kandidatu za župana Nikoli Kajkiću potporu dao i HSP

Pored već postojeće potpore Hrvatskih suverenista, MOST-a, Hrvatske konzervativne stranke i Stranke umirovljenika, potporu na predstojećim lokalnim izborima nezavisnom kandidatu za župana Vukovarsko-srijemske županije Nikoli Kajkiću dala je i Hrvatska stranaka prava.  

.  U ime Hrvatske stranke prava  potporu Nikoli Kajkiću za župana dao je Hrvoje Niče, član predsjedništva HSP-a i predsjednik Županijskog vijeća HSP-a VSŽ naglasivši kako je potpisivanje koalicije logičan slijed događaja nakon dosadašnje suradnje.
- Ponovno nas je spojila ista ideja ili pojedinac, Nikola Kajkić, kako bismo brže i učinkovitije unaprijedili naše gradove i općine, odnosno Hrvatsku u cjelini. Vjerujem da je Nikola Kajkić vrhunski odabir i čovjek na pravome mjestu koji će pomoći pokrenuti Vukovarsko-srijemsku županiju i vjerujem da ćemo ju vratiti na mjesto koje joj pripada – poručio je Niče.
 
Kandidat za župana Nikola Kajkić zahvalio je građanima koji im svojim potpisima pružaju potporu te ih pozvao da nastave hrabro i odlučno poručivši kako su zajedno na dobrom putu da preuzmu vlast i od Vukovarsko – srijemske županije da stvore najveće gradilište u Hrvatskoj što je preduvjet otvaranja novih radnih mjesta i zadržavanja mladih obitelji.
- Idući tjedan predstavit ćemo svoj program u okviru kojega ćemo prezentirati  gospodarsko stanje u kojem se trenutno naša županija nalazi, ali i ideje i rješenja koja nudimo i kojima će naša županija u idućih 5-6 godina biti najveće gradilište u Hrvatskoj s 3.500 do 5.000 novootvorenih radnih mjesta što nam je nužno da bi osigurali zadržavanje mladih na ovom području, gospodarski se razvijali, BDP digli na veći nivo, stopu nezaposlenosti smanjili, a gospodarski sustav unaprijedili – poručio je Kajkić.

Ispred Hrvatskih suverenista obratio se saborski zastupnik i predsjednik HKS-a Marijan Pavliček istaknuvši kako je ovo istinska, domoljubna i demokršćanska koalicija u kojoj nema prikrivenih igrača.
-Uvjeren sam da će Nikola Kajkić biti novi župan Vukovarsko-srijemske županije i da će uspjeti zaustaviti negativne trendove koji su ovdje aktualni posljednjih 20 godina – poručio je Pavliček.

Medijima se obratila i kandidatkinja za zamjenicu župana  Mirjana Semenić Rutko istaknuvši kako joj je drago da svoje djelovanje u Vukovaru može proširiti i na Vukovarsko-srijemsku županiju.
- Zajedno možemo našu županiju vratiti na vrh, vratiti mlade i potaknuti njihovo znanje i ideje, potaknuti ih da ovdje rade i razvijaju svoju županiju – naglasila je dr. Semenić Rutko.

Pročitano 805 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić