Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Goran Bošnjak izašao iz SDP-a i priključio se Sabou

Goran Bošnjak izašao iz SDP-a i priključio se Sabou Foto: J. Vrdoljak

Član Županijskog i Glavnog odbora SDP-a, Gora Bošnjak je nakon 17 godina napustio tu stranku i zajedno sa najmlađom članicom odbora, Sarom Bajić se priključio nezavisnoj listi Željka Saboa, kandidata za gradonačelnika Vukovara na predstojećim lokalnim izborima.

Ova je informacija izrečena na konferenciji za novinare koju je sazvao Željko Sabo ispred sjedišta svoje stranke u Vukovaru.

Kao razlog napuštanja stranke, Bošnjak je naveo „nebrigu rukovodstva SDP-a za dosadašnje članove sa područja grada Vukovara“.

Za primjer je naveo usvajanje Županijske liste, a zatim i pritisak da se lista izmjeni jer na njoj među prvih deset mjesta nema nijednog člana iz Vukovara. Bošnjak je također dodao kako je sa problematikom rada vukovarskog i županijskog SDP-a upoznao čelnog čovjeka stranke Peđu Grbina, ali da povratnih informacija nije bilo, te kako je stekao dojam da mu nije stalo do njihovog kvalitetnog rada.

Govoreći o dugogodišnjoj političkoj karijeri, Sabo je izrazio zadovoljstvo što je Goran bošnjak prihvatio da na predstojećim lokalnim izborima bude na listi za njegovog zamjenika. Naglasio je kako se SDP u Vukovaru služi obmanama, kako bi prikupili dovoljan broj potpisa za kandidaturu svog kandidata, govoreći da prikupljaju potpise za Saboa.

Pročitano 1202 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI