Ispiši ovu stranicu

Potpredsjednica SDP-a Sabina Glasovac pružila potporu Damiru Maduni i Biljani Gaća

Potpredsjednica SDP-a Sabina Glasovac pružila potporu Damiru Maduni i Biljani Gaća Foto: Biljana Gaća

Potpredsjednica SDP-a i Hrvatskog sabora Sabina Glasovac posjetila je Vukovar kako bi pružila potporu kandidatima SDP-a Damiru Maduni i Biljani Gaća za gradonačelnika i zamjenicu gradonačelnika Vukovara na predstojećim lokalnim izborima.

Tom je prigodom naglasila kako Damir Maduna i Biljana Gaća, zajedno sa svojim timom, jamče grad bez podjela i novi početak za grad koji je toliko toga pretrpio.
-Vukovar je simbol stradanja, trpljenja i patnje i vrijeme je da na čelo grada dođu ljudi koji nude svjetliju budućnost i koji će osigurati Vukovar bez podjela. Gradu treba politika koja neće dijeliti, nego koja će brinuti o razvoju i novim radnim mjestima - poručila je Glasovac. 

Povjerenica SDP-a za Vukovar Biljana Gaća, kandidatkinja za zamjenika gradonačelnika, zahvalila je na potpori.
-Iznimna nam je čast bila ugostiti potpredsjednicu SDP-a i Hrvatskog sabora Sabinu Glasovac koja nam je na taj način pokazala da je SDP u Vukovaru relevantna stranka i da, bez obzira na sve glasine, SDP u Vukovaru ima potporu iz Zagreba. Drago nam je da nam je došla dati potporu kao i našem programu Vukovar bez podjela za kojeg i ona smatra da je jedina alternativa nekakvom uspjehu i prosperitetu svih građanki i građana Vukovara – rekla je Gaća dodajući kako su prikupili dovoljan broj potpisa te da će idućih dana završiti liste, ovjeriti izjave i predati ih.
-Unatoč tome iskoristit ćemo ove dane kako bismo pristupili sugrađanima i predstavili im naš program, razgovarali s njima i čuli njihove ideje, a sve uz poštivanje epidemioloških mjera - rekla je Gaća.

Pročitano 1012 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić