Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Nenad Bučko predao prikupljene potpise za kandidaturu za gradonačelnika

Prikupljene potpise za kandidaturu za gradonačelnika Vukovara jučer je predao i Nenad Bučko.

Prema njegovim riječima predali su skoro 1.300 potpisa podrške za njegovu kandidaturu za gradonačelnika kao i za koalicijsku listu (HNS-HSS-ANU-HSLS) za Gradsko vijeće.

- Iz prikupljenih potpisa očigledno je da rastemo i da smo na prvom putu. Glas za nas je glas za: transparentan proračun putem aplikacije, sufinanciranje izvannastavnih aktivnosti mladima, poticanje lokalnih poljoprivrednika, brigu o umirovljenicima, povezivanje turističkih inicijativa u gradu, pripremu europskih projekata u novom programskom ciklusu kroz Vukovarsku razvojnu agenciju, stvaranje poduzetničke klime u Vukovaru i digitalizaciju gradske uprave. To je glas za Vukovar koji živi, stvara i radi! – poručio je Bučko.

Iako im predizborne ankete nisu bile naklonjene koaliciji potpisi podrške pokazuju jednu drugačiju političku sliku grada.

- Po broju potpisa mi smo treća opcija u gradu. Ovo je najbolji pokazatelj da su naši sugrađani, Vukovarke i Vukovarci, jedina prava anketa i da sve plaćene ankete padaju u vodu - rekao je Bučko. 

Pročitano 961 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI