Ispiši ovu stranicu

HDZ predstavio izborni program za Grad Vukovar

Konferencija je održana u hotelu Lav Konferencija je održana u hotelu Lav Milan Paun

HDZ u Vukovaru na lokalne izbore izlazi s programom Sad je bitno, rekao je na konferenciji za novinare kandidat za gradonačelnika Nikola Mažar.

Program ima sedam točaka, a Vukovaru je najpotrebnije zajedništvo, upravo su se za zajedništvo borili branitelji Vukovara 1991. godine.

"Previdjeli smo i osnivanje mjesnih odbora jer je Vukovar jedini grad koji nema mjesne odbore. Time ćemo dati aktivno pravo glasa svim građanima i građani će biti partneri sa mnom kao gradonačelnikom", kazao je Mažar.

Istaknuo je da, za razliku od drugih kandidata, nikada neće svojatati braniteljsku populaciju niti žrtvu Vukovara.

Mažar je naveo i da se u Vukovaru dvostruko više ljudi učlanilo u HDZ otkako je aktualni gradonačelnik Ivan Penava izašao iz stranke te da u proteklih godinu dana imaju više od 300 novih članova.

HDZ-ov kandidat za vukovarsko-srijemskog župana Damir Dekanić rekao je kako očekuje pobjedu u prvog krugu istaknuvši da je program koji nudi HDZ uvjerljivo najbolji te je siguran da će ga birači prepoznati i vrednovati.

Potporu Nikoli Mažaru i Damir Dekaniću u Vukovaru je dao potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić poručivši da Vlada Andreja Plenkovića prema Vukovaru gaji partnerski odnos, što pokazuje i nizom projekata usmjerenih na boljitak grada.

Na skupu su govorili i Krešimir Raguž, kandidat za zamjenika gradonačelnika, te Ljiljana Blažević koja je na listi za Gradsko vijeće. Rekla je da je na prvom mjestu programa gospodarstvo te da se Vukovar razvija zahvaljujući sredstvima državnoga proračuna od 40 milijuna kuna godišnje koja se ulažu u komunalnu infrastrukturu preko Fonda za obnovu i razvoj Grada Vukovara.

Mažar na izbore izlazi po sloganom Rođen za Vukovar.

Pročitano 3971 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun