Ispiši ovu stranicu

Predstavljen program koalicije

Nenad Bučko koji je na prvom mjestu na glasačkom listiću kandidata za gradonačelnika Vukovara i kandidati koalicijske liste za Gradsko vijeće na 4.  mjestu HNS- HSS-Aktivni nezavisni umirovljenici i HSLS predstavili su u subotu Vukovarkama i Vukovarcima svoj program. 

Kandidati su se družili s građanima na štandovima u Borovu naselju i središtu grada u veseloj atmosferi - uz bend, pjesmu, podjelu čokolada i promotivnih materijala.
Bučko je izrazio zadovoljstvo što je, s obzirom na broj potpisa potpore,  postao treća politička opcija u gradu.
-Nakon 1.300 prikupljenih potpisa potpore, mogu reći kako Vukovarci sve više prepoznaju da upravo mi imamo pripremljen program i da možemo naš grad pokrenuti  naprijed. Okupili smo sjajnu ekipu ljudi, mi smo prije svega Vukovarci, Hrvati, Srbi, Ukrajinci, Rusini. Ujedno smo i inženjeri, pravnici, ekonomisti,  kapetani, hrvatski branitelji, poduzetnici, trgovci, radnici. Ja ovdje ne pozivam na bratstvo i jedinstvo, nego na Vukovar koji je okrenut temama budućnosti. Upravo zbog toga uvjeren sam da će iduće nedjelje 16. svibnja naši sugrađani izaći na izbore u što većem broju i zaokružiti mene kao kandidata za gradonačelnika na listi broj 1 i moju koalicijsku listu HNS- HSS- Aktivni - rekao je Bučko.

Pročitano 3775 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun