Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Učenici Tehničke škole Nikole Tesle uspješni na LiDranu

Učenici Tehničke škole Nikole Tesle uspješni na LiDranu Foto:HRV

U četvrtak 21.2.2019. godine u vinkovačkom kazalištu "Joza Ivakić" održana je Županijska smotra LiDraNo za scenske nastupe.

Tehnička škola Nikole Tesle na ovogodišnjem LiDranu predstavila se tekstom učenika pod nazivom "Ćelava pjevačica na LidraNu". Tekst su uprizorili učenici drugog, trećeg i četvrtog razreda tehničara za računalstvo Dario Rendulić, Kristijan Kmet, Denis Paulenka, Luka Bogojević i Niko Tin Sablić pod mentorstvom profesorice Lilijane Radobuljac. U kategoriji srednjoškolskih skupnih nastupa, ovi su mladići predloženi za državnu smotru LiDraNo kao predstavnici Vukovarsko-srijemske županije.

U četvrtak 21.2.2019. u Poljoprivrednoj i šumarskoj školi u Vinkovcima održana je Županijska smotra literarnih radova. Iz Tehničke škole na Županijskoj smotri LiDraNa sudjelovala je učenica prvoga razreda tehničara za računalstvo Lucija Bilandžić. Lucija se na LiDraNu predstavila literarnim radom pod nazivom "Vrijedna divljenja", a mentorica joj je profesorica Irina Marić.

Pod mentorstvom profesora Damira Goluba i profesorice Irine Marić učenici Tehničke škole Nikole Tesle već tri godine zaredom uspješno sudjeluju na natjecanju "Ponos domovine" pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske. I ove godine učenici prvih i trećih razreda uspješno su prošli dva eliminacijska testa i domaćini su poluzavršnice natjecanja koje će se održati 2.ožujka  u Tehničkoj školi Nikole Tesle Vukovar.

Pročitano 1190 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI