Ispiši ovu stranicu

Filmom Bijeg natječu se na državnoj Domijadi

Predstavljaju slavonsku regiju u učeničkom filmskom stvaralaštvu Predstavljaju slavonsku regiju u učeničkom filmskom stvaralaštvu Foto: DUVU

Članovi filmske skupine Doma učenika Vukovar InpuT  Jan Malnar, Bernard Katičić, Ivona Knežević i voditeljica prof. Jelena Lovković, nedavno su na 44. regionalnoj Domijadi u Vukovaru osvojili prvo mjesto filmom Bijeg.

Uradak govori o nezadovoljnoj tinejdžerici koja pokušava pronaći izlaz iz svojih problema ulaskom u igricu gdje je sve moguće. Uvodeći elemente stripa, film progovara na duhovit način o problemu s kojim smo sve više suočeni u današnje vrijeme. Film Bijeg predstavljat će slavonsku regiju na državnoj Domijadi koja se ove godine održava u Rovinju od 10. do 12. svibnja, a ocijenjit će ga Hrvatski filmski savez.

-Ovakvi rezultati su uvijek poticajni i dokazuju da se upornost i rad uvijek isplate. Izuzetno smo ponosni na naše učenike koji se vesele odlasku na državnu Domijadu – rekla je prof. Lovković.

Prošle je godine na državnoj Domijadi filmska skupina Doma učenika Vukovar osvojila drugo mjesto dokumentarnim filmom Bata – nepoznato o poznatom.

 

Pročitano 995 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar