Ispiši ovu stranicu

Glumac Siniša Ružić upalio treću adventsku svijeću

U  okviru XXII. Vukovarskih adventskih svečanosti treću svijeću na adventskome vijencu  u Dvorcu Eltz tradicionalno pale velikani hrvatskog glumišta, a ove je godine čast pripala Siniši Ružiću, hrvatskom kazališnom i televizijskom glumcu. 

- Sretan sam što je mene dopala ova velika čast i upalit ću svijeću u ime svih svojih kolega. Svima želim puno zdravlja,  mira i posla.  Želim naglasiti kako samo jedna riječ može nekoga uništiti ili ohrabriti i pogurati dalje u životu. Stoga osjećam odgovornost za svaku svoju riječ – poručio je Ružić.

Prije paljenja treće svijeće, Joško Ševo, glumac i predsjednik Festivala glumca vodio je „Razgovor s glumcem“ tijekom kojega je Ružić  govorio o značenju Adventa i Božića za njega te seriji Na granici i poslu kojim se bavi.

Učenici IV. a razreda Osnovne škole Antuna Bauera nastupili su pod vodstvom učiteljice Biljane Mihaljev s igrokazom  „Isus u svemu“, a pratio ih je tamburaški sastav škole pod vodstvom učitelja glazbene kulture Danijela Služeka.  Božićne pjesme izveo je VIS Damjan Vukovar.

Vukovarske adventske svečanosti ove se godine održavaju pod geslom Vukovar grad prijateljstva.

Pročitano 1366 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić