Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Večeras u Dvorcu Eltz izložba slika iz Graza i jazz koncert

U organizaciji Gradskog muzeja Vukovar, Austrijskog kulturnog foruma i Dunav Art festa u perivoju Dvorca Eltz  večeras će biti predstavljeno slikarstvo iz zbirke grada Graza i jazz koncert More Love Ensembla.

Riječ je o iznimnome događaju za sve ljubitelje umjetnosti, ali i dobre glazbe i vina.

-Izložba koja dolazi iz Graza je suvremena izložba i obuhvaća širi spektar ljudi koji tu djeluju, a jazz koncert kojega smo uključili u ovu večer je financiran sredstvima Ministarstva kulture. Također smo uključili i Dunav Art. Večerašnji će događaj  biti  začinjen vinima iz Iloka a potom i domjenkom  s našim delicijama- najavio je Zoran Šimunović kustos likovne zbirke u vukovarskom Gradskom muzeju.

Šimunović je naglasio kako suradnja s Austrijskim kulturnim forumom traje već pet godina i svake godine oni Vukovaru daju besplatne sadržaje s najboljim autorima iz njihovoga fundusa.  Oni ujedno pozivaju i predstavljaju naše umjetnike u Austriji, tako da je naša dosadašnja suradnja izuzetno kvalitetna- zaključio je Šimunović.

Svečano otvorenje izložbe je u 19,30  u Galeriji Oranžerija, a potom u perivoju Dvorca Eltz u 20 sati započinje jazz koncert More Love Ensembla,nakon čega će se održati domjenak na terasi hotela Lav u oko 21,30. Ulaz je besplatan.

Pročitano 784 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI