Ispiši ovu stranicu

Online učlanjenje u Gradsku knjižnicu i čitaonicu Vinkovci

Online učlanjenje u Gradsku knjižnicu i čitaonicu Vinkovci Foto: HRV arhiva

Zbog pandemije koronavirusa, odnosno  kako bi se izbjegle gužve  i čekanja Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci omogućuje novu uslugu, online upis ili obnovu članstva. A povodom Dana hrvatskih knjižnica, koji se obilježava 11. studenoga, vodeći se načelom Knjiga dostupna svima!, od ponedjeljka, 9. studenoga do subote, 14. studenoga upis ili obnova članstva moguća je po cijeni od 30 kuna, doznajemo od Ive Grković, voditeljice matične službe za narodne i školske knjižnice Vukovarsko-srijemske županije.

Za online upis ili obnovu potrebno je ispuniti pristupnicu na:  https://forms.gle/ZE5dLLMjxAxRaSUD7 (za obnove članstva – pristupnica se ispunjava samo ako su se promijenili osobni podatci od posljednje obnove/upisa) te poslati dokaz o uplati članarine i napisati radi li se o upisu ili obnovi članstva na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Informaciju o realizaciji članstva korisnik će dobiti putem e-maila.
Podatci za uplatu su: Platitelj: Ime i prezime, adresa i poštanski broj / Primatelj: Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci, Ivana Gundulića 6, 32100 Vinkovci / IBAN: HR7223900011101098343 / Model: HR00 / Poziv na broj: broj članske iskaznice za obnovu članstva ili datum uplate za prvi upis / Opis plaćanja (svrha): Uplata članarine – IME i PREZIME

U knjižnici i čitaonici nude brojne usluge, a zbog pandemije koronavirusa osmislili su i nove poput dostave knjiga na kućni prag i čitanja dječjih priča za laku noć.

Više informacija o uslugama i događanjima u Knjižnici može se doznati preko aplikacije za pametne telefone pod nazivom Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci koju je potrebno besplatno preuzeti na Google Store-u ili Apple Store-u.
Uz pomoć ove aplikacije, koja je jednostavna za korištenje, korisnici mogu pretražiti e-katalog knjižnice, pregledati kalendar događanja, generirati svoj korisnički broj u barkod, produžiti posudbu građe, rezervirati građu, provjeriti posjeduje li knjižnica primjerak neke građe ili zatražiti literaturu za seminarski rad.

Unutar aplikacije nalaze se i radno vrijeme knjižnice, odgovori na česta pitanja, kontakt podaci svih odjela i službi te poveznice na društvene mreže knjižnice.

Pročitano 863 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić