Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Literarni natječaj Male vinkovačke jeseni

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiva HRV

Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci, koja je 1970. godine bila začetnik i organizator prvih Dječjih vinkovačkih jeseni, uz veliku 50. obljetnicu manifestacije raspisala je prigodan literarni natječaj na temu Zavičaj.

Slati se može poezija te kratka priča ili esej do pet kartica teksta (1800 znakova s prazninama).

Prva tri najbolje ocijenjena rada u objema kategorijama, prema izboru prosudbene komisije, bit će nagrađena. Pobjednicima se dodjeljuje zahvalnica/priznanje Dječjih vinkovačkih jeseni te prigodni novčani poklon: prva nagrada 1.000,00 kn, druga nagrada 700,00 kn, treća nagrada 500,00 kn. Posebna nagrada za sve nagrađene, kao i za njihovu pratnju (mentor, roditelj) je dvodnevni boravak u Vinkovcima na manifestaciji Dječjih vinkovačkih jeseni.

Natječaj je otvoren je od 15. ožujka do 15. svibnja 2021. godine. Objava rezultata bit će na mrežnim stranicama Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci i na društvenim mrežama Knjižnice, 23. kolovoza 2021. godine.

Radovi će biti ocjenjivani u dvjema kategorijama: stariji osnovnoškolci ( 5. do 8. razred ) i učenici srednjih škola ( 1. do 4. razred ).

Detaljne informacije nalaze se na internet stranici Knjižnice.

Pročitano 645 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI