Ispiši ovu stranicu

Poziv na scenarističku radionicu 15. Vukovar film festivala

Poziv na scenarističku radionicu 15. Vukovar film festivala Foto: VFF

Vukovar film festival, petnaesti po redu, poziva scenariste da se prijave za sudjelovanje u Dunavskoj scenarističkoj radionici od 25. do 29. kolovoza 2021. godine.

Svrha programa je omogućiti scenaristima intenzivan rad na tekstu u opuštenoj stvaralačkoj atmosferi, uz podršku moderatorice, scenaristice i dramaturginje Sanje Kovačević te kolega nazočnih na Vukovar film festivalu.

Otvoren je svima koji razvijaju scenarij za dugometražni ili kratkometražni igrani film. Ovogodišnja tema radova za prijavu je Vukovar i okolica, bilo kojeg vremenskog perioda.

Svim sudionicima radionice festival osigurava smještaj s doručkom za vrijeme trajanja festivala i radionice dok put do Vukovara i natrag snose sami.

Za prijavu je potrebno poslati kratak životopis s kontakt podatcima, sinopsis priče o Vukovaru te treatment priče o Vukovaru i okolice.

Prijavu možete poslati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  najkasnije do 10. kolovoza 2021. godine, a odgovor možete očekivati najkasnije do 16. kolovoza.

Sveukupno će biti odabrano pet sudionika različitih senzibiliteta kako bi se postigla produktivna grupna dinamika.

 

Pročitano 473 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI