Ispiši ovu stranicu

Objavljen županijski poziv za prijavu programa u kulturi i tehničkoj kulturi

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiv HRV-a

Prije nekoliko dana objavljen je poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi i tehničkoj kulturi za 2022.godinu u Vukovarsko-srijemskoj županiji, vrijedan 880 tisuća kuna.

-Ovim je pozivom predviđeno osiguranje sredstava za javne potrebe u kulturi i tehničkoj kulturi koje podrazumijevaju djelatnosti u kulturi i tehničkoj kulturi, aktivnosti, manifestacije, projekte u kulturi općenito, od interesa za našu županiju. To mogu biti glazbena, scenska, dramska, plesna umjetnost, knjižnična i nakladnička djelatnost, kulturno-umjetničke amaterske skupine, kulturna suradnja, programi i manifestacije udruga i drugih organizacija u kulturi na području Vukovarsko-srijemske županije. Proračunom je za ovaj poziv predviđeno 880 tisuća kuna od 1,9 milijuna kuna sredstava osiguranih za kulturu. Sredstva će biti dodijeljena prihvatljivim prijaviteljima kao što su ustanove, udruge u kulturi, fizičke osobe i ostali koji ispune kriterije propisane ovim javnim pozivom – istaknuo je za HRV Mario Adamović, v.d.pročelnika Upravnoga odjela za turizam i kulturu Vukovarsko-srijemske županije.

Rok za predaju prijedloga je do 17.veljače 2022., a sve informacije o ovom pozivu objavljene su na mrežnim stranicama županije.

Pročitano 419 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar