Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

U veljači očekuje nas 55. revija djevojaka, snaša i momaka u narodnim nošnjama

U veljači očekuje nas 55. revija djevojaka, snaša i momaka u narodnim nošnjama Foto: Arhiva HRV-a
U Starim Mikanovcima, bit će održana, 19. veljače, 55. po redu revija djevojaka  snaša i momaka u narodnim nošnjama, priredba Mladost i ljepota Slavonije.
Nakon što je prošle godine održana u online izdanju, ovoga puta čeka nas na starom mjestu.
Još od 1968. godine kulturno-umjetničko društvo Šokadija iz Starih Mikanovaca organizira Reviju djevojaka, snaša i momaka u narodnim nošnjama/priredbu Mladost i ljepota Slavonije. Od tada do danas nije bilo godine da nije održana, čak ni ratna ’92. nije zaustavila priredbu, a nije ni pandemija jer je prošlogodišnja priredba bila prebačena na online platformu.
55. po redu čeka nas na već starom mjestu, na daskama pozornice mikanovačkog Doma kulture, ali uz poštivanje epidemioloških mjera. Priredba je natjecateljskog karaktera, a prijave sudionika su u tijeku do ponedjeljka 14. veljače.
- Pozivamo zainteresirane djevojke, snaše i momke iz Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske i Sisačko-moslavačke da se prijave naprave pozivom na broj 098/554891 ili na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - pozvali su iz KUD-a.
Pročitano 729 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI