Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 111
Ispiši ovu stranicu

Natječaj za najbolju knjigu "Bili smo prvi kad je trebalo"

Ilustracija Ilustracija FOTO: ARHIVA HRV

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. i ove je godine raspisala tradicionalni natječaj za najbolju knjigu na temu  Domovinskog rata naziva „Bili smo prvi kad je trebalo“.

Mladen Pavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. rekao je kako ovaj natječaj Udruga objavljuje od 2000. godine kako bi se skrenula pozornost na književno - publicističku literaturu vezanu uz Domovinski rat.
- Smatramo da je književnost takvog tipa na rubu pozornosti i da je zainteresiranost za knjige tematike Domovinskgo rata gotovo nikakva i iz tog razloga provodimo ovaj natječaj - rekao je Pavković te objasnio kao se prijavti mogu do kraja kolovoza ove godine autori koji su objavili knjige (od travnja prošle do kolovoza ove godine) vezane uz Domovinski rat, odnosno stvaranje slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države: prozu, poeziju, fotografije i drugo.

Po tri primjerka knjige potrebno je dostaviti na adresu: Dr. N. Sertića 15, 48 000 Koprivnica, zaključno do 30. kolovoza 2022. godine, s naznakom UHBDR91. (za natječaj).

Pročitano 591 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI