Ispiši ovu stranicu

Završen trogodišnji projekt „Cooltura”

Ivanka Miličić, voditeljica projekta Ivanka Miličić, voditeljica projekta Milan Paun

Završna konferencija EU projekta „Cooltura“ održana je u Hrvatskom domu Vukovar. Projekt je u cijelosti financirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru poziva na dostavu projektnih prijedloga „Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i Općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru“.

Nositelj projekta je Javna ustanova u kulturi Hrvatski dom Vukovar čija je ravnateljica Ivanka Miličić, voditeljica projekta, rekla da je program uspješno ostvaren, a kroz njega su održavane radionice za učenike i učitelje te ostvarene dvije kazališne predstave.

Zamjenik gradonačelnika Filip Sušac izrazio je zadovoljstvo uspješnom provedbom projekta budući da su značajna sredstva pristigla u Vukovar.

Ukupna vrijednosti projekta je 176.595,76 eura, a Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda sufinancira ga u cijelosti.

Svrha projekta je osigurati potrebna sredstva za razvoj novih kulturnih sadržaja te uključivanje djece i mladih u kulturne aktivnosti što će omogućiti i njihovu bolju socijalnu integraciju.

Pročitano 374 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun