Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Gradskoj knjižnici Vukovar 150.000 kn za Eko knjižnicu

Ravnateljica GKV Vlatka Surma Szabo na dodijeli potpore Ravnateljica GKV Vlatka Surma Szabo na dodijeli potpore Foto: GKV

Projekt “Ekoknjižnica: za prijateljstvo s prirodom” Gradske knjižnice Vukovar – Ogranak Sotin dobila je potporu u iznosu od 150.000 kuna na završenom natječaju „Moja zelena zona“, koji je zbog poticanja energetske učinkovitosti, kao i razvoja i primjene novih i inovativnih uporaba zelenih tehnologija, provela Zagrebačka banka u suradnji s Regionalnom energetskom agencijom Sjeverozapadne Hrvatske.

Natječaj je proveden u okviru krovnog projekta Moj Zaba Start, na kojeg je pristiglo 127 projektnih prijedloga među kojima je stručna komisija, prema kriterijima njihovog utjecaja na zajednicu i okoliš, izabrala deset o kojima su preko web stranice glasali građani. U dva tjedna trajanja Gradska knjižnica Vukovar je dobila prema izboru javnosti više od 3.300 glasova, odnosno više od 27 posto ukupnog broja glasova dodijeljenih projektima. Projekt Ekoknjižnica planira uz praktičan rad razvijati ekološku svijest kod djece.

Pročitano 1768 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI