Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Treći Likebook u Vukovaru

Cijene knjiga su na sajmu u Vukovaru doista bile pristupačne Cijene knjiga su na sajmu u Vukovaru doista bile pristupačne Foto: A. Lovrić

Za ljubitelje knjige nikad povoljnije cijene

U organizaciji Gradske knjižnice Vukovar i uz medijsko pokroviteljstvo Hrvatskog radija Vukovar  u gradu na Dunavu održava se treći po redu Likebook, sajam knjiga koji je ove godine dolaskom izdavača iz susjednih zemalja poprimio i međunarodni karakter.

Tema ovogodišnjeg Likebooka je Zeleno srce grada i upravo sa ciljem uljepšavanja našeg okoliša djelatnice knjižnice su uz pomoć dobrovoljaca uredili prazan prostor u središtu grada gdje su posadili cvijeće, a osim toga posjetiteljima, pogotovo onim najmlađima osigurane su i atrakcije razgledavanja neuobičajenih paukova i drugih insekata koje nemaju priliku vidjeti u svakodnevnom životu. Gimnazija Vukovar također je izložila svoj projekt proučavanja tla u prostoru u kojem živimo, a brojni su programi i kreativne igraonice osmišljeni za najmlađe kako bi roditelji mogli na miru razgledati izložene knjige.

U Vukovar je danas došlo 20-ak nakladničkih kuća, izloženo je oko 5.000 knjiga po zaista pristupačnim cijenama, sajam je otvoren do večernjih sati. 

Pročitano 1937 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI