Ispiši ovu stranicu

Sve spremno za početak 8. VFF-a

Ovogodišnji VFF održava se na sedam lokacija Ovogodišnji VFF održava se na sedam lokacija Foto: R.Rac

Danas su u Gradskoj upravi vukovarski gradonačelnik Ivan Penava i njegovi zamjenici Marija Budimir i Marijan Pavliček primili predstavnike Vukovar film festivala.  

Gradonačelnik Penava zahvalio je predstavnicima VFF-a na dosadašnjoj suradnji ističući kako jedan ovakav projekt zaslužuje maksimalnu podršku Grada Vukovara.

 – Drago nam je da imamo opet prigodu ugostiti festival u našem gradu. Želimo da se festival nastavi razvijati ovom dinamikom i u budućnosti te da će nastaviti privlačiti posjetitelje u grad na Dunavu, jer ovaj kulturno-društveni događaj puno znači i u turističkoj promociji Vukovara.

Osmi po redu Vukovar film festival – festival podunavskih zemalja započinje u ponedjeljak 25. kolovoza, a za vrijeme trajanja festivala bit će prikazana 81 projekcija najboljih podunavskih i svjetskih filmskih ostvarenja.

Ovogodišnji VFF održava se na čak sedam lokacija u Vukovaru, Vinkovcima i Županji, a otvoriti će ga film “Križni put” redatelja i scenarista Dietricha Bruggemanna.

- Festival je u odnosu na prošlu godinu proširen brojnim sadržajima i novim lokacijama prikazivanja filmova, tako da mogu reći kako smo na dobrom putu da jednog dana postanemo Film festival Vukovarsko-srijemske županije – rekao je direktor VFF-a Igor Rakonić.

Pročitano 1449 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac