Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Župan Božo Galić poželio uspješnu novu školsku godinu

Ilustracija Ilustracija Foto: HRV

Učite i gradite temelje za ostvarenje svojih snova

Prvog dana školske 2014./2015. godine, vukovarsko-srijemski župan Božo Galić  poželio je učenicima i učiteljima te roditeljima učenika s područja Vukovarsko-srijemske županije, sretnu i uspješnu novu školsku 2014./2015. godinu, u želji da se omogući svakom djetetu razvitak u sredini u kojoj će se osjećati prihvaćeno, voljeno, sigurno i zadovoljno, i gdje će se osposobljavati za samostalan i odgovoran život, te je uputio čestitku slijedećeg sadržaja:

“Dragi učenici, Neka Vam u novoj školskoj godini dobrota, prijateljstvo, ljubav, poštenje i međusobno poštivanje budu jednako važni kao i nastavni predmeti koje ćete slušati, učiti i polagati.  Prvašićima želim dobrodošlicu uz želju da im školski dani budu sretni, kao početak razdoblja koje će Vam ispuniti djetinjstvo i biti cijelog života lijepa uspomena. Svim učenicima želim mnogo uspjeha i što bolje ocjene jer sada gradite temelje za ostvarenje svojih snova. Čestitam i Vama cijenjeni roditelji, sa željom da se ispune sva Vaša očekivanja i sve Vaše nade koje imate za svoju djecu, naravno uz svu vašu podršku prema njima.

Učitelji, Vama također čestitam početak školske godine, sa željom da vrijeme koje je pred vama, ne obeshrabri vas u ostvarenje Vašeg cilja - odgoja i obrazovanja sretnog i uspješnog učenika, koji se razvija uz Vaš poticaj“ – stoji u čestitki župana Galića.

Pročitano 1927 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI