Ispiši ovu stranicu

16. Rifijada održana u Borovu Naselju

16. Rifijada 16. Rifijada F: A. Bainrauch

U subotu je u Borovu Naselju održana 16. Rifijada – tradicionalne sportske igre računovođa i financijskih djelatnika Slavonije i Baranje.

Na susretu je sudjelovalo preko tristo članova iz svih Udruga Rifijade Slavonije i Baranje i Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika Zagreb. Svojim nastupom Vukovarski golubići dali su podršku natjecateljima,a zamjenik gradonačelnika grada Vukovara Marijan Pavliček prigodnim govorom pozdravio je sudionike i posjetitelje te proglasio igre otvorenima. Zamjenik Pavliček izrazio je zadovoljstvo što se 16. Rifijada održala upravo u Vukovaru. – Zaista velik odaziv sudionika, vjerujem da će uživati tijekom boravka u našem gradu. Uvijek ćemo podržavati ovakve projekte..Pavlicek Rifijada


Svima njima, a i nama želim pozitivna financijska izvješća i pozitivne  račune.- rekao je Pavliček.

Cecilija Merkler, predsjednica Udruge računovođa i financijskih djelatnika Vukovar  naglasila je kako je Vukovar prvi puta domaćin Rifijade. –Odaziv je izvrstan, svi rado vole doći u Vukovar i on im puno znači. Svrha Rifijade je dobro druženje uz mnoštvo sportova, priču i zabavu, a i vrijeme nas je izvrsno poslužilo. – rekla je Merkler. 
Bilo je raznih disciplina kao što su mali nogomet, odbojka, boćanje, tenis, stolni tenis, pikado, streljaštvo, bela i potezanje užeta, te zabavnih disciplina karike na marike i skakanje u vrećama. Uz mnoštvo igara, smijeha i pozitivnog duha na susretu nije manjkalo. Sudjelovale su Udruge iz Belog Manastira, Đakova, Našica, Nove Gradiške, Osijeka, Požege, Slavonskog broda, Valpova, Vinkovaca, Županje, Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika Zagreb te Udruga računovođa i financijskih djelatnika Vukovar. Zajedničko druženje nastavljeno je podjelom priznanja te predajom zastave Rifijade sljedećim domaćinima Udruzi RFD Đakovo.

 

 

Pročitano 2152 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI