Ispiši ovu stranicu

Karatisti Vukovara 1991 nastupili za reprezentaciju

Karate klub Vukovar 91 imao je šest svojih predstavnika koji su pozvani od izbornika reprezentacije i predstavljali su Republiku Hrvatsku na prvenstvu Balkana koje je održano u Sarajevu od 8. do 11. prosinca 2016. Klub su predstavljali: Mia Rako kate kadetkinje, Ivan Draganić kate kadeti, Doris Rako kate juniorke, Zoran Kiralj mlađi seniori i kata tim kadeti- juniori: Alen Rubčić, Davor Macura i Ivan Draganić. U pratnji natjecatelja bili su i treneri Igor Štalmajer i Anita Ključik. U jakoj konkurenciji 11 država i 860 natjecatelja naši natjecatelji su ostali bez plasmana te ostaje žal za izgubljenom borbom kata tima u repasažu za treće mjesto. Sudjelovanje na ovako velikom i značajnom natjecanju veliko je iskustvo, a ujedno i čast imati svoje predstavnike u državnoj selekciji.

3. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije

Karate klub Vukovar 11. je prosinca 2016 sudjelovao je na 3. kolu otvorene lige Osječko- baranjske županije s 18 natjecatelja u pratnji trenera Anite Ključik i Zorana Kiralja te su ostvarili slijedeće rezultate:

1. mjesto- kate Karla Molnar i David Boban; borbe Asja Stalmajer,Filip Belobrajdic,Sebastian Stanek

2. mjesto- kate Dorotea Plavsic,Tibor Vaskrsic,Luka Varga,Domagoj Rosko; borbe Karlo Jukic,Marija Zera,Lori Kozar

 3. mjesto- kate Yasin Younis, Vitto Furundzija,Ivan Varga; borbe Domagoj Puđa, Karlo Kalanj, Ilaj Macura

Paketići članovima kluba

Karate klub Vukovar 91 organizirao je podjelu 160 paketića svim svojim članovima na ŠRC Lijeva bara, a podjeli su se pridružili i roditelji. Radost i osmjeh na licima djece izmamio je i vrijedni Djed Božićnjak a svojom nazočnošću ovaj događaj uveličao i gradonačelnik Ivan Penava.  

Pročitano 1645 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Portal HRV