Ispiši ovu stranicu

Vukovarske gimnastičarke odlične pred svojom publikom

Gimnastičarke Vukovara Gimnastičarke Vukovara

Ljubitelji ženske sportske gimnastike imali su priliku 22.travnja u Vukovaru uživati u natjecanju u D i B programu. Organizator i domaćin gimnastički klub Vukovar  vrata svoje gimnastičke dvorane otvorio je gimnastičarkama iz Vinkovaca, Belog Manastira, Valpova , Požege, Slavonskog Broda..  Sve prisutne je pozdravila pročelnica odjela za društvene djelatnosti grada Vukovara Ana Živanović, a publika je bila brojna i sportski je bodrila natjecateljice.  U prijepodnevnim satima snage su odmjerile gimnastičarke u D programu u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji, a u popodnevnim satima natjecanje se odvijalo u pojedinačnoj konkurenciji u B programu.

Gimnastika

Ukupno gledajući GK Vukovar bio je najuspješniji i vukovarske gimnastičarke osvojile su najveći broj odličja.

GKV ostvario je slijedeće rezultate:

D program:

Kadetkinje: ekipno 1. mjesto.    Pojedinačno: 1. Tia Šarić, 2. Tanja Turukalo, 3. Ana Maras, 13. Lana Antunić i 16. Mia Lozančić                                                                                                          

Juniorke: ekipno 1. mjesto, pojedinačno: 1. Valentina Mrkonja, 3. Dijana Andrašević, 4. Melani Grganić, 10. Ivana Šetula, 13. Lana Ernjaković , 18. Marina Štricki,  i 20. Mija Sabljak  

Seniorke: ekipno 1. mjesto, pojedinačno: 1. Lucija Radoš, 2. Andrijana Božić, 5. Marija Božić

B program : ml kadetkinje 1. mjesto - Monika Zovko

Gimnastika3

Ukupno je gimnastički klub Vukovar od ovog vikenda bogatiji za 3 zlata ekipno i 4 zlata pojedinačno, 2 srebra i 2 bronce pojedinačno.    

Treneri su očekivali dobar početak sezone, ali ovakvi rezultati i u ekipnoj i u pojedinačnoj konkurenciji su iznad očekivanog.

Gimnastika5

Pročitano 1923 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Portal HRV