Ispiši ovu stranicu

Gimnastičarke uspješne u Valpovu

Vukovarske gimnastičarke nastupile su 29. travnja u Valpovu na 2. kolu KUP-a Hrvatske i KUP-a Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici C program. Vukovarski klub nije imao svoje predstavnice samo u najmlađoj kategoriji mlađih kadetkinja.U kategoriji kadetkinja, mlađih juniorki, junorki i seniorki imao je predstavnice u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. U sudačkoj komisiji su bile tri vukovarske sutkinje: Bosiljka, Martina i Tea Stojšić. Ekipe nisu nastupile u najjačim sastavima jer  neke od natjecateljica nisu bile u mogućnosti natjecati se. Natjecanje se odvijalo u tri turnusa, a nastupio je zavidan broj natjecateljica.                            

GKV ostario je slijedeće reultate:                                                                    

Kadetkinje: ekipno 3. mjesto, Pojedinačno: 1.Nika Budim, 8.Ana Kuzmanović, 15.Ela Andrašević, 18.Lana Skokić i 23.Vita Panza.                                                         

Mlađe juniorke: ekipno 2. mjesto, Pojedinačno: 2.Miljana Poznanović, 6.Nikolina Velikić, 7.Lana Aleksić, 13.Maja Kell, 14.Marina Stevanović i 20.Valentina Mrkonja 

Juniorke: ekipno 1.mjesto, Pojedinačno:1.Ella Kalentić, 7.Ela Vojtkiv, 11.Petra     Petričević, 13.Iva Čikanović i 18.Ivana Crnjac                                                 

Seniorke:ekipno 2.mjesto, Pojedinačno: 4.Ivana Kiralj, 5.Vanja Kiralj, 6.Kristina  Gužvić i 9.Tena Ivanković

Nakon ovog natjecanja vukovarske gimnastičarke su povećale  broj osvojenih odličja za jedno zlato, dva srebra i jednu broncu u ekipnoj konkurenciji i dva zlata i jedno srebro u pojedinačnoj konkurenciji.

Pročitano 1545 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Portal HRV