Ispiši ovu stranicu

Košarkaši Borova osigurali prvoligaški status

Zaslužena pobjeda u Virju Zaslužena pobjeda u Virju KK Borovo

Košarkaši Borova slavili su u 21. kolu Prve lige na gostovanju u Virju kod ekipe Podravca rezultatom 66:57 i tako prije posljednjeg susreta na domaćem terenu protiv Pule, osigurali prvoligaški status i naredne sezone.

Igrač utakmice, uz maksimalnu minutažu, bio je Dino Radoš sa 25 koševa i 15 skokova (4/8 trice), a dvoznamenkast je bio i Srđan Brocić sa 13 ubačaja. Kod domaćina bez odmora je igrao i Stefan Zadravec te ubacio 19 koševa uz 10 skokova i 8 asista (nadomak triple-double učinka).

Goran Gunjević (trener KK Borovo) – Utakmica je bila „košarkaški ružna“, nismo imali puno toga lijepog za vidjeti, ali najvažnije je da smo uspjeli pobijediti i uknjižiti dva boda na teškom gostovanju u Virju, gdje su padale jake ekipe i tako osigurali ostanak. Dino je odigrao sjajnu utakmicu, povukao kad je trebalo, Miha (Mihael Bekavac) je donio sigurnost na lopti u zadnjim trenucima susreta, a mladi Brocić je zabio ključne koševe kada se lomio rezultat. No, ne treba zaboraviti učinak ostalih, jer koliko god je utakmica bila teška, ovo je pobjeda ekipe.

Pročitano 1079 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac