Ispiši ovu stranicu

Memorijal "Marko Babić 2018."

Malonogometaši privukli gledatelje ispred SD "Borovo" Malonogometaši privukli gledatelje ispred SD "Borovo" hrv

Jedanaesto izdanje malonogometnog Memorijala Marka Babića, koji se igra u spomen na heroja obrane Vukovara i Hrvatske, započelo je odigravanjem revijalnih susreta mlađih kategorija. Ove godine organizatori turnira, Udruga hrvatskih branitelja Trpinjske ceste, odlučili su pozvati i mlade nogometaše lokalnih klubova.

Nakon susreta limača HNK „Vukovar 1991.“ i Fruškogorca iz Iloka, u seniorskom dijelu turnira u osmini finala snage su odmjerili Auto servis „Nikica“ i „Bezimeni“. „Mehaničari“ su bili bolji i uvjerljivom pobjedom 5:1 plasirali se u četvrtinu finala. Još jedan revijalni susret mlađih pionira Vukovara '91. i Cibalije okupljenih u ekipi „Treća liga“, bio je uvertira najzanimljivijem dvoboju dana, onom između Sport caffea „Vukovarski bazeni“ i „Vukovarski veterani“. Mlađahni članovi Bazena, slavili su protiv Veterana rezultatom 6:4 i tako se plasirali u daljnji tijek turnira.

Najuvjerljiviju pobjedu dana ostvarila je ekipa Borovo grafa rezultatom 10:1 protiv ekipe Vukovara '91., sastavljene od mlađih selekcija vukovarskog trećeligaša, istaknula ambicije za osvajanje Memorijala. Drugog dana u utorak od 18 h igraju“Đavo tapu-Dental centar Čes“ i „Borovo, od 19 h „Gardijska brigada“ i ekipa „Marko i priljatelji“, a od 20 h „Crna legija“ i CB „Etno“. U večernjem terminu pod reflektorima od 21 h igraju „Otok bonaca“ i CB „032“, a u posljednjem susretu od 21:45 h igraju „Cerera-Agro“ i „MUP RH“.

Organizatori Memorijala pozivaju sve ljubitelje nogometa i prijatelje heroja obrane Vukovara Marka Babića da nazoče turniru svaki dan od 18 h.

Pročitano 2121 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac