NAJNOVIJE
Vukovarska Gradska tržnica spremna je za otvorenje, čeka se odluka nacionalnog Stožera civilne zaštite

Vukovarska Gradska tržnica, točnije zelena tržnica, spremna je ponovno otvoriti svoja vrata trgovcima i kupcima, a čeka se samo odluka nacionalnoga Stožera civilne zaštite kojom će to biti omogućeno. Da su u ovom objektu poduzete sve mjere zaštite u suzbijanju širenja koronavirusa, uvjerio se i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, koji je obišao prostor Gradske tržnice.

(Utorak, 07 Travanj 2020 16:34)
U Hrvatskoj 60 novih oboljelih

U Hrvatskoj je 60 novih oboljelih od koronavirusa, a ukupni je broj oboljelih 1282, izjavio je ministar zdravstva Vili Beroš na konferenciji za novinare Nacionalnoga stožera Civilne zaštite.

(Utorak, 07 Travanj 2020 14:45)
Osijek najavio otvaranje zelenih tržnica

Dvije su novooboljele osobe i na području Osječko-baranjske županije, objavio je Stožer Civilne zaštite Osječko-baranjske županije.

(Utorak, 07 Travanj 2020 14:33)
Počinje isplata poticaja poljoprivrednicima

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je da ovoga tjedna kroz drugu ratu i poravnanja započinje isplata preostalih 800 milijuna kuna potpora za poljoprivredu na temelju podnesenih jedinstvenih zahtjeva za 2019. godinu.

(Utorak, 07 Travanj 2020 12:45)
Stožer VSŽ - Dvije novooboljele osobe, ukupno 26 zaraženih i 585 osoba u samoizolaciji

U Vukovarsko-srijemskoj županiji na COVID-19 ukupno imamo pozitivnih 26 osoba, od toga 2 nove osobe koje dolaze s područja Vinkovaca.

(Utorak, 07 Travanj 2020 11:51)
Policija utvrdila jedno kršenje mjere samoizolacije

Policijska uprava vukovarsko-srijemska primila je jednu dojavu o kršenju mjera samoizolacije.

(Utorak, 07 Travanj 2020 10:31)
Nadbiskup Hranić: Htjedne li Gospodin, živjet ćemo

Nadbiskup metropolit đakovačko-osječki Đuro Hranić uputio je uskrsnu pastirsku poruku i čestitku pod sloganom Htjedne li Gospodin, živjet ćemo (Jak 4,15).

(Utorak, 07 Travanj 2020 10:29)

Pobjeda ekipe Vukovarsko-srijemske županije na turniru

Turnir je održan u OŠ Dragutina Tadijanovića Turnir je održan u OŠ Dragutina Tadijanovića Marija Molnar

Protekloga vikenda u Vukovaru je u okviru obilježavanja 15. godišnjice završetka mandata UNTAES-a i mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja pod nazivom Grad Vukovar – 15 godina u miru i toleranciji  održan i Međunarodni  turnir veteranskih ekipa u malom nogometu na kojemu su sudjelovale ekipe iz Hrvatske, BIH i Republike Srbije.

Turnir je, po drugi put organizirala Udruga građana Viktorija. Pobjednik je  ekipa Vukovarsko-srijemske županije , druga je ekipa Udruge građana Viktorija, treće Bača, a četvrta Grada Vukovara. Najbolji je strijelac turnira Siniša Tvorek, a najbolji vratar Ivica Ištuk, obojica iz Udruge građana Viktorija.

Predsjednik udruge Miroslav Marić ističe da je turnir prošao u odličnoj atmosferi te zahvaljuje ravnateljici OŠ Dragutina Tadijanovića Lidiji Miletić na ustupljenoj sportskoj dvorani tijekom održavanja turnira i Gradu Vukovaru na financijskoj pomoći.  Inače na turniru su, između ostalih zaigrali i ministar branitelja Predrag Matić, vukovarsko-srijemski župan Božo Galić i  gradonačelnik Vukovara Željko Sabo.

Pročitano 1842 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija