Ispiši ovu stranicu

Pobjeda ekipe Vukovarsko-srijemske županije na turniru

Turnir je održan u OŠ Dragutina Tadijanovića Turnir je održan u OŠ Dragutina Tadijanovića Marija Molnar

Protekloga vikenda u Vukovaru je u okviru obilježavanja 15. godišnjice završetka mandata UNTAES-a i mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja pod nazivom Grad Vukovar – 15 godina u miru i toleranciji  održan i Međunarodni  turnir veteranskih ekipa u malom nogometu na kojemu su sudjelovale ekipe iz Hrvatske, BIH i Republike Srbije.

Turnir je, po drugi put organizirala Udruga građana Viktorija. Pobjednik je  ekipa Vukovarsko-srijemske županije , druga je ekipa Udruge građana Viktorija, treće Bača, a četvrta Grada Vukovara. Najbolji je strijelac turnira Siniša Tvorek, a najbolji vratar Ivica Ištuk, obojica iz Udruge građana Viktorija.

Predsjednik udruge Miroslav Marić ističe da je turnir prošao u odličnoj atmosferi te zahvaljuje ravnateljici OŠ Dragutina Tadijanovića Lidiji Miletić na ustupljenoj sportskoj dvorani tijekom održavanja turnira i Gradu Vukovaru na financijskoj pomoći.  Inače na turniru su, između ostalih zaigrali i ministar branitelja Predrag Matić, vukovarsko-srijemski župan Božo Galić i  gradonačelnik Vukovara Željko Sabo.

Pročitano 2543 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar