Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Veterani Mitnice i Podstrane odigrali prijateljsku malonogometnu utakmicu

Ekipe HNK Mitnica MNK Podstrana Ekipe HNK Mitnica MNK Podstrana Foto: J. Vrdoljak

U povodu Dana Grada Vukovara, u dvorani OŠ Dragutina Tadijanovića u Vukovaru, odigrana je prijateljska malonogometna utakmica između veterana HNK Mitnica i MNK Podstrana

Podstrana je jedna od prvih općina s kojima je Grad Vukovar potpisao Povelju prijateljstva još davne 1995.godine. Zamjenica gradonačelnika Vukovara, Ivana Mujkić zahvalila se Općini Podstrana, njihovom načelniku, ali i malonogometnom klubu što su nas počastili svojim dolaskom u Vukovar.

-Na ovaj način produbljujemo naše prijateljstvo i spajamo ljude što smatram da i jeste smisao potpisivanja takvih povelja, izjavila je Mujkić.  

-Vukovar je za nas Hrvate simbol patnje i simbol stradanja hrvatskog naroda u Domovinskom ratu. Godine 1991. i 1992., boravio je na području Općine Podstrana veliki broj Vukovaraca kada su se rodila i trajna prijateljstva. Podstrana je bila dobar domaćin ne samo Vukovarcima već i drugim Hrvatima koji su bili prognani iz svojih domova, a kruna prijateljstva je i Povelja prijateljstva koju smo potpisali s Gradom Vukovarom 1995.godine, rekao je načelnik Općine Podstrana Maden Bartulović izrazivši zadovoljstvo boravkom u Vukovaru.

Pročitano 688 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI