Ispiši ovu stranicu

„Možemo i mi“ – 5. Međunarodni turnir u nogometu

Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar sudjelovala je s korisnicima „Kluba rekreativaca s intelektualnim oštećenjem“, osnovanim programom „Možemo i mi“,  financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku na  5. Međunarodnom turniru u nogometu za osobe s intelektualnim teškoćama, koje je održano 4. lipnja 2019. godine u Velikoj Gorici.

Turnir je  održan u vrijeme obilježavanja 80. obljetnice postojanja Centra Velika Gorica, pod pokroviteljstvom Specijalne olimpijade Hrvatske. Na turniru je sudjelovalo 8 ekipa koje su činile osobe s intelektualnim oštećenjem iz Hrvatske i Slovenije. Ekipa iz UZOSIO Golubica Vukovar došla je do finala, te je izgubila od bolje ekipe te je osvojila 2. mjesto.

Nakon završetka turnira uslijedila je podjela medalja i proglašenje najboljeg golmana i igrača turnira. Najboljim igračem turnira proglašen je korisnik V.M. iz UZOSIO Golubica koji je postigao 7 golova i bio najzapaženiji od svih ostalih sudionika, te je zasluženo odnio pehar za najboljeg igrača.

Pročitano 1130 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI