Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 59
Ispiši ovu stranicu

Dodijeljene nagrade najuspješnijim sportašima županije

Nogometaši Cibalije najmomčad županije Nogometaši Cibalije najmomčad županije arhiva

Županijski savez športova i Sportska redakcija VTV-a organizirali su u Otoku svečanost dodjele nagrada najboljim sportašima i sportskim kolektivima Vukovarsko-srijemske županije za 2012. godinu.

Za najbolju ekipu u protekloj godini proglašen je Ženski odbojkaški klub „Cestorad“ iz Vinkovaca, trenutno vodeći sastav druge skupine Prve A lige, s već osiguranim plasmanom u doigravanje za prvaka. Najbolja momčad je HNK „Cibalia“, koji je proteklu sezonu završio na petom mjestu u 1. HNL, dok su se Vinkovčani u kalendarskoj 2012. dva puta plasirali među najbolje četiri momčadi u Kupu (na proljeće je protivnik zagrebačka Lokomotiva).

Najbolja sportašica županije je Ivana Krkljuš, članica Hrvatskog veslačkog kluba „Vukovar“, dok je njen sugrađanin Ivan Andrašić, član Boksačkog kluba „Borovo“ ponio titulu najuspješnijeg sportaša za proteklu godinu.

Najperspektivnija sportašica je stolnotenisačica Vlatka Vrdoljak (HSTK Lokomotiva), dok je tu titulu kod mladih sportaša ponio Marko Dabro, član HNK „Cibalia“.

Plakete za postignute rezultate dodijeljene su Hrvatskom veslačkom klubu „Vukovar“ i Mariji Lukač (Atletski klub Otok), kao i paraolimpijcima Mladenu Tomić, Mariju Alilović i Stanku Piljak, za sudjelovanje na Paraolimpijskim igrama u Londonu.

Pročitano 2765 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI