Ispiši ovu stranicu

Jesen za uigravanje

Rukometašice Vukovara krenule su s natjecanjem u 3. Hrvatskoj rukometnoj ligi Istok nakon pauze od godinu dana.  Ekipa izmijenjenom ekipom, odnosno kombinacijom nekoliko starijih i mlađih rukometašica. U klubu su svjesni da u jesenskom dijelu prvenstva ne mogu tražiti rezultate.

- Bilo je upitno hoćemo li se natjecati u 3. HRL Istok, međutim, nekako smo smogli snage i krenuli smo s natjecanjem. Pripreme nismo odradili onako kako smo zamišljali, međutim imamo nekoliko starijih igračica a ostalo su mlade djevojke koje su naša budućnost. Sve je na njima, vrijeme će pokazati svoje. Rezultati u početku nisu onakvi kakve smo očekivali, međutim igrali smo s ekipama koje su realno jače od nas i koje imaju jedan kontinuitet. Vidjet ćemo kako će ići do proljeća jer ovaj jesenski dio prvenstva je takav kakav je, djevojke će se truditi a hoće li ostvariti dobar rezultat teško je reći – rekao je predsjednik Ženskog rukometnog kluba Vukovar Slobodan Božanović, te na upit o igračkom kadru dodao

- Igračkim kadrom sam zadovoljan. Skupili smo dovoljno mladih djevojčica i stvorili smo mix starih i mladih. Koliko će se mlade djevojke uspjeti dokazati vidjet ćemo. Ne treba vršiti pritisak na njih jer im je ovo prva sezona u natjecanju što se tiče seniorske ekipe. Pokrenuli smo i kadetkinje ali to su procesi koji se moraju proći. Svi misle da se igrač može postati preko noći, no igrač treba 6-7 godina da bi sazrio kao pravi igrač i da bi se mogao ravnopravno natjecati u seniorskim ekipama – zaključio je Božanović.

Rezultati 4. kola: Ivankovo – Petrijevci 9:32, Donji Andrijevci – Slavonka 24:31, Vukovar – Orahovica 15:25, Vinkovci – Osijek II 21:34.

Rezultati 5. kola: Orahovica – Vinkovci 23:31, Slavonka – Vukovar 35:6, Petrijevci – Donji Andrijevci – odgođeno, Multinorm – Ivankovo 44:21.

Poredak:

  1. Osijek II 8

  2. Slavonka 8

  3. Vinkovci 6

  4. Multinorm 6

  5. Petrijevci 4

  6. Orahovica 4

  7. Ivankovo 2

  8. Vukovar 0

  9. Donji Andrijevci 0

Parovi 6. kola: Donji Andrijevci – Multinorm, Vukovar – Petrijevci, Vinkovci – Slavonka, Osijek II – Orahovica.

Pročitano 452 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI