Ispiši ovu stranicu

1. Turnir rekreativne odbojke za žene "Odbojkaško srce za Vukovar"

Povodom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991., 9. Rujna 2019. godine, održan je 1. turnir rekreativne odbojke za žene „Odbojkaško srce za Vukovar“, u organizaciji Udruge branitelja i građana „Victoria“ Vukovar te pod pokroviteljstvom Grada Vukovara, J. U. Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar te Ministarstva hrvatskih branitelja.

Turnir je bio međunarodnog karaktera i okupio je osam ekipa iz Republike Hrvatske te jednu iz Bosne i Hercegovine. Sudjelovale su ekipe iz: Vukovara, Osijeka, Slavonskog Broda, Nove Gradiške, Velike, Zagreba, Splita i Odžaka. Nakon pozdravnih riječi domaćina te službenog otvorenja turnira od strane gospodina Josipa Paloša, izaslanika gradonačelnika grada Vukovara, odigrano je 15 utakmica.

Na treće mjesto plasirala se ekipa HAOK Dubrava iz Zagreba dok su se za pobjednika turnira borile ekipe Legice iz Osijeka i ekipa SRU „Živim sport“ iz Slavonskog Broda, a koja je u konačnici nakon tri intenzivna seta na kraju osvojila turnir.

Kao uspomenu na zajedničko sportsko druženje, svim sudionicima uručene su zahvalnice i prigodne utješne te glavne nagrade.

Pročitano 768 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI