NAJNOVIJE
Održan Okrugli stol „Usluge CISOK-a za učenike osnovne i srednje škole“

U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Vukovar i Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri  održan je okrugli stol naziva „Usluge CISOK-a za učenike osnovne i srednje škole „.

(Petak, 24 Siječanj 2020 17:04)
Projekt VukovART u slijedeće dvije godine uljepšat će Vukovar s 10 novih umjetničkih djela

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava sa svojom zamjenicom Ivanom Mujkić i direktoricom razvojne agencije Vukovar Vedranom Žilić predstavio je projekt VukovART. 

(Petak, 24 Siječanj 2020 13:03)
Pokušao prenijeti 10,5 tona melase za nargile

Vukovarsko-srijemska policija je priopćila kako su u suradnji s carinskim djelatnicima 23. siječnja oko 3 sata u noći, na graničnom prijelazu Tovarnik u tovarnom prostoru teretnog vozila slovenskih registracijskih oznaka pronašli oko 10,5 tona melase za nargile.

(Petak, 24 Siječanj 2020 12:41)
U Vukovaru otvoreno Savjetovalište za dojenje, jedno od prvih u Hrvatskoj

U okviru Patronažne službe Doma zdravlja Vukovar u Ulici Nikole Tesle 1 otvoreno je Savjetovalište za dojenje. Namijenjeno je trudnicama te majkama novorođenčadi, dojenčadi i male djece za podršku dojenju. 

(Četvrtak, 23 Siječanj 2020 16:26)
Održana konstituirajuća sjednica Kulturnoga vijeća grada Vukovara

Na Konstituirajućoj sjednici Kulturnog vijeća Grada Vukovara  za predsjednicu je izabrana Mirela Hutinec, a za zamjenicu predsjednice Vlasta Novinc.

(Četvrtak, 23 Siječanj 2020 08:44)
Potrebe na tržištu rada

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Vukovar, uz koordinaciju Središnjeg ureda, svake godine provodi analizu i prognozu potreba tržišta rada za pojedinim zvanjima, temeljem kojih se izrađuju Preporuke za obrazovnu upisnu politiku i politiku stipendiranja.

(Srijeda, 22 Siječanj 2020 14:36)
Karate klub Vukovar '91. sudjelovao je na turniru Grand Prix Croatia

Karate klub Vukovar '91. sudjelovao  je na turniru Grand Prix Croatia na kojemu je nastupilo 1930 natjecatelja iz 268 klubova i 22 države. U vrlo jakoj konkurenciji član Karate kluba Vukovar '91. Ivan Draganić u ekipnom sastavu Karate kluba Essekera iz Osijeka osvojio je 3. mjesto. U ekipnom nastupu karatistice Vukovara u sastavu Asja Štalmajer, Ema Pendić i Ema Štalmajer gube u repasažnoj borbi za 3. mjesto. Još su nastupili Alen Rupčić i Ilaj Macura.

(Srijeda, 22 Siječanj 2020 12:34)

Vukovar domaćin Studentskog državnog prvenstva u plivanju i vaterpolu – Unisport H2O

Grad Vukovar, Veleučilište Lavoslava Ružičke i Sportska udruga studenata veleučilišta Lavoslava Ružičke po 3. su  puta domaćini  trodnevnog Studentskog državnog prvenstva u plivanju i vaterpolu – Unisport H2O. 

-Broj sudionika svake godine je sve veći i veći, a ove godine imamo preko 200 natjecatelja s 13 visokoobrazovnih institucija. Natjecanje je kvalitetno jer među studentima imamo i velik broj državnih reprezentativaca. Ovo natjecanje  je izborno prvenstvo za europska sveučilišna prvenstva koja će se iduće godine održati u Beogradu, a očekujemo dobre i kvalitetne utakmice - rekao je Dražen Pejić, predsjednik Sportske udruge studenata veleučilišta Lavoslava Ružičke dodajući kako im je u udruzi iznimna čast što su uspjeli okupiti vaterpolo ekipu te 11 plivača.

Sportski program H2O prvenstva na Plivalištu Vukovar svečano je otvorio dekan Veleučilišta Lavoslava Ružičke Željko  Sudarić poželjevši svima dobrodošlicu i uspjeh u natjecanju, a sudionike je pozdravila i zamjenica gradonačelnika Ivana Mujkić.
-Izuzetno mi je drago što možemo biti domaćini ovakvog natjecanja. Ovo je još jedna prigoda da se pohvalimo izuzetnim radom i našeg Veleučilišta i Sportskih objekata koji pokazuju koliko mogućnosti pružaju. Ovo je prigoda da pokažemo što imamo, a našim studentima da još jednom zasjaju i budu uspješni kao i u drugim sportovima. Želim im svu sreću – rekla je zamjenica Mujkić.

Unisport 2

-Već nekoliko godina jedva čekamo doći u Vukovar. Ovo je početak naše sezone koja traje od listopada do lipnja. Ovdje vlada jedna posebna energija, svi studenti žele doći u Vukovar zabaviti se i postići dobre sportske rezultate – rekao je Roland Štrumberger, sportski direktor Hrvatskog akademskog sportskog saveza.

Nakon svečanosti otvorenja, prvi su nastupili plivači. U subotu od jutarnjih sati kreće borba za titulu najboljeg sveučilišta u Hrvatskoj, a natjecat će se domaćin iz Vukovara, Sveučilište u Splitu, Sveučilište u Dubrovniku, Sveučilište u Zagrebu te prošlogodišnji viceprvak Tehničko veleučilište Zagreb. Veliko finale i dodjela medalja na rasporedu su u nedjelju.

Ulaz na sva događanja je besplatan stoga organizator, Hrvatski akademski sportski savez, poziva sve Vukovarke i Vukovarce, studentice i studente, kao i ljubitelje vodenih sportova na  Plivalište Vukovar.

Pročitano 207 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija