Ispiši ovu stranicu

Šahisti ŠK 'Vukovar 91. na turniru u Valpovu i Belišću

U Valpovu su u sklopu 22. Valpovačkih dana šaha održana 4 šahovska turnira na kojima su nastupili i šahisti ŠK Vukovar '91. Mladi vukovarski šahisti nastupili su na kadetskom šahovskom turniru (igrači do 16 godina starosti) koji se održavao kroz 7 kola s tempom igre 30 minuta po igraču uz dodatak 30 sekundi za svaki odigrani potez. Nakon 7 odigranih kola najbolji rezultat od vukovarskih kadeta ostvarila je jedanaestogodišnja Josipa Zovko s 5 osvojenih bodova. Josipa je nagrađena kao najbolja kadetkinja do 11 godina te kao najbolja kadetkinja do 15 godina starosti.

Odličan rezultat ostvario je i osmogodišnji Noa Ferdebar s 4 osvojena boda od 7 odigranih susreta. Nastupili su još i Marin Neferanović (3,5 osvojena boda), Nikolina Roša (3 boda) i Andrej Urisk sa osvojena 3 boda. Pobjednik kadetskog turnira je Matej Borzan iz ŠK FERIT Osijek sa osvojenih 6,5 bodova.

U Belišću je odigrano otvoreno brzopotezno prvenstvo grada Belišća u šahu. Turnir je odigran kroz 11 kola s tempom igre 3 minute po igraču uz dodatak 2 sekunde za svaki odigrani potez. Nakon 11 odigranih partija predstavnik ŠK Vukovar '91, Mario Zovko, osvojio je treće mjesto s 8,5 bodova. Pobjednik turnira je Zvjezdan Grandić, član ŠK Slavonac iz Našica s osvojenih 9 bodova.

Pročitano 677 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI