Ispiši ovu stranicu

Održana tradicionalna Noć gimnastike

Gimnastički klub Vukovar Gimnastički klub Vukovar Studio Dea Dream

Gimnastički klub Vukovar organizator je Noći gimnastike, svečane večeri koja se održava svake godine krajem siječnja ili početkom veljače. U ovoj svečanosti sudjelovale su sve članice natjecateljske grupe, treneri, manji dio uprave kluba, uzvanici, roditelji i gosti.  

Nazočne je pozdravio zamjenik gradonačelnika grada Vukovara Marijan Pavliček, koji je pohvalio rad  GK Vukovar i uputio čestitke na ostvarenim rezultatima u ime gradonačelnika i u svoje ime. U svom govoru zamjenik gradonačelnika je istaknuo da je GKV prepoznat kao kvalitetan klub i da iz tog razloga i ima podršku grada, te se nada da će se tako i nastaviti.

Predsjednica GK Vukovar Ankica Paun je čestitala gimnastičarkama i trenerima, a ujedno se i zahvalila roditeljima na pomoći. Podneseno je i izvješće o radu u protekloj godini, 2019. godina bila najuspješnija od osnivanja kluba, godina u kojoj su osvojena brojna odličja.

Kad se podvukla crta zbroj odličja osvojenih u 2019. godini je bio ovakav: ekipno 32 zlata i 7 srebra, a pojedinačno 29 zlata, 18 srebra i 23 bronce.

U drugom dijelu večeri slijedilo je proglašenje najuspješnijih u 2019.  za GKV i uručenje odličja i poklona svim natjecateljicama.

Titula najuspješnije mlađe juniorke uručena je Maji Kell, najuspješnija juniorka je bila Ella Kalentić, a najuspješnija seniorka Vanja Kiralj.

Očekivano, najbolja gimnastičarka GK Vukovar u apsolutnoj kategoriji za 2019. bila je Monika Zovko.

Posebna priznanja dodijeljena su ekipi seniorki u sastavu: Ivana Kiralj, Vanja Kiralj, Iva Čikanović, Tena Ivanković i Ivana Crnjac i mlađoj juniorki Moniki Zovko, za osvojena ekipno i pojedinačno prva mjesta na Završnici KUPA  Hrvatske, kao i Tei Stojšić za značajan doprinos u djelovanju kluba.

Pročitano 1229 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI