Ispiši ovu stranicu

Kadeti vaterpolisti kandidati za završnicu Prvenstva Hrvatske

Kadeti Vaterpolo kluba Vukovar Kadeti Vaterpolo kluba Vukovar

Mlađi kadeti Vaterpolo kluba Vukovar pobjednici su natjecanja u podskupini Slavonija čime su se plasirali u nastavak natjecanja Prvenstva Hrvatske za pobjednika Sjeverne skupine. Završna majstorica igrala se u Vukovaru i domaćini su zauzeli drugo mjesto.

Mladi su Vukovarci pobijedili Zagreb rezultatom 19:16 dok su od ekipe Opatije izgubili 22:19.  Time se Opatija izravno plasirala na finalni turnir Prvenstva Hrvatske za kadete dok vukovarska ekipa čeka rasplet natjecanja u južnoj skupini pa njen plasman ovisi o tim rezultatima.

- Mogu samo čestitati našim igračima jer su natjecanje u podskupini Slavonija završili bez ijednoga poraza, a veliki je uspjeh i sam plasman u majstoricu, pogotovo osvajanje drugoga mjesta. Podsjećam da smo prije nepunih godinu dana od Zagreba izgubili 15:5, a sada smo ih pobijedili što najbolje govori o našem napretku i perspektivama.

Vjerujem da ćemo se plasirati i u završno natjecanje Prvenstava Hrvatske jer se pokazalo da možemo ravnopravno igrati s najjačim klubovima u zemlji – rekao je predsjednik VK Vukovar Ivica Šuvak.Vaterpolisti 

Pročitano 1327 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI