Ispiši ovu stranicu

Ekipno C prvenstvo Hrvatske u plivanju

Ekipno C prvenstvo Hrvatske u plivanju Ekipno C prvenstvo Hrvatske u plivanju Foto Kery

Na Plivalištu u Vukovar u organizaciji Hrvatskog plivačkog saveza i Plivačkog kluba Vukovar održava se Ekipno C prvenstvo Hrvatske.

Nazočne je u ime domaćina pozdravio predsjednik Plivačkog kluba Vukovar Luka Jurić - Naš klub našao je svoje mjesto pod suncem, svoje mjesto na plivačkoj karti Hrvatske. Svim plivačicama i plivačima, trenerima, želim puno uspjeha, sucima dobro suđenje a navijačima glasno navijanje – rekao je Luka Jurić.

Natjecanje je otvorio pročelnik Upravnog odjela za kulturu, obrazovanje, sport, branitelje, socijalnu politiku i civilno društvo grada Vukovara Dražen Kobašević. – Za sve ljubitelje vodenih sportova, plivanja konkretno, mislim da će svi uživati kroz ova dva dana. Jako lijepo organizirano i čestitke domaćinu na tome. Otvorenje su uveličale i mažoretkinje grada Vukovara.

Na natjecanju sudjeluje dvanaest klubova: PK Orion, Čakovečki plivački klub, PK Jadera, PK Barok, PK Orka, PK Virovitica, PK Pula, PK Međimurje, PK Đakovo, Vinkovački plivački klub, PK Sisak Janaf i PK Vukovar. Natjecanje se nastavlja i u nedjelju 8. ožujka 2020. Drugi dio počinje u 9:00, a treći u 15:45 sati.Plivnje 2

Pročitano 915 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI