Ispiši ovu stranicu

Vukovarski vaterpolisti drugi u Cavtatu

Gabriel Kršić i Ivan Šuvak Gabriel Kršić i Ivan Šuvak Foto: Kery

Vaterpolo klub Vukovar bio je na sedmodnevnim pripremama u Cavtatu, gdje su u završnom dijelu priprema mlađi kadeti sudjelovali na turniru Cavtat 2020. i osvojili su drugo mjesto iza Juga.

– Drugu godinu za redom smo sudionik otvorenog vaterpolo turnira u Cavtatu, ove godine je bilo pet sudionika. Zaista su sjajni utisci i dojmovi. Djeca su osvojila drugo mjesto i srebrne medalje i ubrali su simpatije svih nazočnih i odgovornih za organizaciju turnira. Također smo došli i s peharom za najboljeg strijelca Gabriela Kršića – rekao je predsjednik Vaterpolo kluba Vukovar Ivica Šuvak te naglasio važnost odlazaka na jače turnire.

 – Iznimna važnost je nas kontinentalaca i Slavonaca otići na tako jake turnire jer djeca najprije igraju i uče od velikih i boljih od sebe, tu pronalaze svoje mjesto i određuju gdje su i što su a zapravo dokazuju da predani rad koji rade svakodnevno s trenerima u Vukovaru će polučiti uspjehom i napravit će, u vaterpolskom smislu nemoguća djela, da pobjeđuju i ostavljaju iza sebe velike klubove koji imaju tradiciju 70 i više godina  - rekao je Šuvak.

Najbolji strijelac turnira je član vukovarskog kluba Gabriel Kršić s 18 pogodaka iz 4 utakmice. Ukupno je na pripremama bilo 30 članova Vaterpolo kluba Vukovar selekcija mlađih kadeta i mlađih juniora.

Pročitano 1199 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI