Ispiši ovu stranicu

29 igrača na prozivci Hrvatskog nogometnog kluba Vukovar 1991

Ante Bulat Ante Bulat Foto: HNK Vukovar 1991

Hrvatski nogometni klub Vukovar 1991 u ponedjeljak je održao prozivku i prvi trening. Odazvalo se 29 igrača, odnosno 26 igrača i 3 vratara.

– Odradili smo prvi trening i dobio sam uvid u momčad gdje sam jako zadovoljan s trenutačnim kadrom s tim da ćemo pokušati još osnažiti ekipu za ono što nas čeka. Prvenstvo će biti dugačko, bit će puno utakmica i trebat ćemo dosta veliki roster igrača i ja se nadam da ćemo uspjeti izboriti najbolji plasman što možemo – rekao je Ante Bulat trener HNK Vukovar 1991., te dodao

-  Prvenstvo bi trebalo početi 15. kolovoza, treninzi se održavaju ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom s tim da se subotom igraju utakmice. Treninzi su ovaj tjedan u Borovu naselju a kasnije će treninzi biti u Petrovcima dok se travnjak u Borovu naselju ne popravi.

Pripreme će trajati sedam tjedan što mislim da će biti dovoljno da dočekamo kvalitetno prvenstvo u dobroj fizičkoj spremi. Pripremne utakmice su dogovorene a već u subotu idemo u Veliku, u moj bivši klub jer to mi je bila želja da se odigra prva službena utakmica s Vukovarom u Velikoj. – rekao je Bulat.

Pročitano 1317 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI