Ispiši ovu stranicu

Nova pobjeda kuglača Vodovoda grada Vukovara

Vodovod-Požega Vodovod-Požega Foto: Kery

Prvu utakmicu na svojoj kuglani, i to nakon sedam i pol mjeseci ne igranja radi korone, kuglači Vodovoda grada Vukovara završili su pobjedom. U drugom kolu nove sezone svladana je ekipa Belog Manastira rezultatom 6 : 2 ( 3174 – 2943 srušena čunja ). Pobjedu su ostvarili Kljajić 545, Vučković 536, Ivančić 482, Gregurević 538, Kaman 539 i Đumić 534 srušena čunja, a pojedinačne poene osvojili su Kljajić, Gregurević, Kaman i Đumić.

Gosti, koji su kao novi u ligi, bili su određena nepoznanica za vukovarske kuglače. Ta činjenica kao i dugi vremenski odmak od zadnjeg nastupa na svojoj kuglani, donijeli su Vukovarcima određenu dozu nervoze. Međutim, kako je utakmica odmicala tako je sve dolazilo na svoje mjesto. Doduše, u prva dva bloka igrača bilo je dosta izjednačenosti, kako za setove tako i za pojedinačne poene. Zadnji, treći blok otklonio je sve dileme tako da je pobjeda ostvarena s velikih 231 čunj razlike. Visoke pobjede u prva dva kola kuglače Vodovoda dovele su na čelo prvenstvene ljestvice.

Pravi ispit za potvrdu trenutačnog plasmana vukovarskim kuglačima donose slijedeća dva kola, oba gostujuća. Prvo je na redu gostovanje kod ekipe Darde, a potom HVIDR-e u Virovitici. Uz dobru i koncentriranu igru vrijedi se nadati novim bodovima.

Pročitano 695 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI