Ispiši ovu stranicu

Enna Vukovar – Dinamo 1:3

Enna Vukovar - Dinamo Enna Vukovar - Dinamo Foto: Kery

Odbojkašice Enne Vukovar i Dinama odigrale su zanimljivu, borbenu i neizvjesnu utakmicu u kojoj su manje grešaka napravile gostujuće igračice i dobile utakmicu 3:1. U prvom je setu bilo izjednačeno. Povela je Enna Vukovar, no nakon servisa gošće preokreću vodstvo. Vodi se borba za svaki poen. Bilo je izjednačeno do 17:17, gošće bolje serviraju i manje griješe te dobivaju set 21:25.

Drugi set protekao je u dominacije Enne Vukovar koja je vodila 10:5, 16:7, za pobjedu 25:16.

Treći set je također krenuo izjednačeno 4:4, ali onda tri servisa domaćih odbojkašica završavaju u mreži i Dinamo vodi 4:9. Uspjela se Enna približiti na 10:13, ali je set dobio Dinamo 20:25.

I četvrti je set domaći sastav dobro započeo, imali su vodstvo 5:1. Međutim, ne prolaze šutevi Enne i gošće su poravnale na 7:7. Od tada se igra izjednačeno sve do 21:21. Više koncentracije u završnici utakmice imale su gostujuće odbojkašice za konačnih 22:25.Enna Vukovar Dinamo

-Ne mogu s obzirom na cijelu situaciju biti nezadovoljna, stvarno smo se trudili i utakmica je bila lijepa za gledati. S obzirom na prvi dio sezone mi smo oslabljene, a oni su se pojačale s dvije igračice, opet smo se držale na nekoj razini i žao mi je što nismo iskoristile nekakve ključne trenutke gdje smo trebale prevagnuti utakmicu u svoju korist, iskoristio ih je Dinamo i utakmica je završila 3:1 za Dinamo – rekla je trenerica Enne Vukovar Ivana Džamarija.

Enna Vukovar imala je i dosta servis grešaka – Rekla sam prije utakmice da ako budemo dobro servirale da ćemo i dobro igrati. Imam profesionalnu deformaciju da brojim pogreške tako da smo u prvom setu imale sedam grešaka na servisu i rezultat je takav kakav je. Vratile smo se u drugom setu s malo boljim servisom i dobile smo drugi set, a onda smo opet pale. Mi smo ekipa koja kada dobro serviramo i igramo dobro, a danas nam servis nije bio dobar – rekla je Džamarija te dodala  - Žao mi je što u četvrtom setu nismo iskoristile nekakve egal lopte kada smo trebale prevrnut utakmicu u svoju korist, imale smo nekakve banalne greške ali zadovoljna sam jer imamo cura koje igraju prvi put, koje treniraju svega par godina tako da moram biti zadovoljna igrom, ali ne i rezultatom jer smo mogle uzeti jedan bod – zaključila je Džamarija.Enna Vukovar Dinamo2

U ostalim susretima: Kaštela – Osijek – odgođeno, Dubrovnik – Marina Kaštela 0:3, Poreč – Olimpik 0:3, Mladost – Rijeka CO 3:0, Split – Brda 2:3.

Poredak:

  1. Mladost 47

  2. Marina Kaštela 44

  3. Kaštela 41

  4. Dinamo 29

  5. Brda 26

  6. Enna Vukovar 25

  7. Osijek 23

  8. Split 21

  9. Rijeka CO 21

  10. Dubrovnik 19

  11. Olimpik 4

  12. Poreč 3

Parovi 18. kola: Osijek – Split, Brda – Enna Vukovar, Dinamo – Mladost, Rijeka CO – Poreč, Olimpik – Dubrovnik, Marina Kaštela – Kaštela.

Pročitano 799 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI