Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

Zbog zaraženih igrača stolnoteniski klub Cibalia odgodio susrete

Zbog zaraženih igrača stolnoteniski klub Cibalia odgodio susrete Foto: Arhiv HRV-a

Stolnotenisači vinkovačke Cibalije trebali su dočekati stolnoteniske klubove Zagreb i Donat iz Zadra, ali zbog dva pozitivna člana na koronavirus, vinkovački superligaš morao je odgoditi susrete koje su trebali zaigrati na domaćem terenu.

Prije obavijesti o odgodi Jakelić, jedan od novih pojačanja u redovima stolnoteniskog kluba Cibalia, kazao je kako funkcionira treniranje na drugoj lokaciji i što očekuje od mečeva koji su pred njima.

- U novom klubu mi je zasad dobro, vidjet ćemo kako će biti do kraja sezone. Kolege igrači, predsjednici i tajnici stvarno su korektni, tako da se nemam razloga žaliti jer loših iskustava nema. Živim i treniram u Zagrebu, a s obzirom na odigrane susrete u prošlom kolu, i na tom frontu zasad sve dobro funkcionira - rekao je Jakelić koji je s dvama pobjedama protiv Vidačeka i Mustapića u 3. kolu HEP Superlige osigurao prvu ukupnu pobjedu svom klubu.

U organizaciji vinkovačkog kluba, u Vinkovcima je održan kvalifikacijski turnir druge grupe mlađih juniorki i juniora, a iz redova Vinkovčana najviše su se istaknuli Gabriel Marjanović i Luka Krajinović koji su svojim nastupima osigurali pravo nastupa na TOP 16. Za nedjelju su planirana još dva Pozivna turnira druge grupe, ali ovaj puta za kategoriju najmlađih kadeta i kadetkinja.

Pročitano 387 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI