Ispiši ovu stranicu

Currlin i Romain pobjednici Zaba Cupa

Turnir je održan na terenima Teniskog kluba Vinkovci Turnir je održan na terenima Teniskog kluba Vinkovci Foto: Arhiv TK Vinkovci

Na terenima Teniskog kluba Vinkovci održan je šesti po redu Zaba Cup, međunarodni teniski turnir za dječake i djevojčice do 14 godina koji je igran od 5. do 14. travnja pod pokroviteljstvom Zagrebačke banke. U finalu kod dječaka sastali su se Gabriel Currlin iz Švicarske, inače četvrti nositelj turnira i Konstantin Kirovski iz Srbije koji je na turniru bio postavljen kao nositelj br.14. U prvom setu mogla se vidjeti velika borba i odličan tenis, dok je u drugom setu Currlin pokazao svu svoju kvalitetu i pobijedio sa 7:6, 6:1 te osvojio turnir. 

U finalu djevojčica igrale su Tamara Arnold iz Švicarske, koja je bila prva nositeljica turnira i Lea Romain iz Francuske. Romain je odlično odigrala od samog početka, pobijedila sa 6:4, 6:3 i osvojila turnir djevojčica.

Nagrade najuspješnijima uručili su direktor turnira  Igor Balaš, direktor poslovnice Vinkovci i predsjednik Organizacijskog odbora turnira Anto Kurtušić te  Antonio Maršić, direktor centra za individualne klijente i poduzetničko bankarstvo Zagrebačke banke.

Pročitano 1753 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar